lördag 6 april 2013

Jag fundera på

det här med mönster.
Man är i butiken, ser ett mönster och vill sy det på en gång (så klart).
Kommer hem lägger in det i syvrån för man måste
laga mat, ta hand om hus och familj tex.
Då blir mönstret oftast liggande ett tag och  så dröjer det ett bra tag innan man syr det.
Eller så blir det inte sytt alls.
Så är det för mig  med en del mönster.

Kram Eva

5 kommentarer:

 1. Tyvärr måste jag hålla med dig...

  SvaraRadera
 2. Känns igen alldeles för väl! Saknade dig idag! Kram

  SvaraRadera
 3. Oj..va du inte på eran träff idag?....Känner väl igen mig,,och jag tror inte vi är ensamma om detta,,med mönster tyger och böcker...!!

  SvaraRadera
 4. Så gör jag jätteofta. Vi flyttade i december och då hittade jag massa mönster, tyger, sådant som inte blivit klart på kurser och andra påbörjade projekt. På det viset är det bra att flytta så man går igenom det som göms i lådor och skåp.
  Saknade dig på Öresundsquiltarna i lördags. Vi ses kanske nästa gång istället.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det er jo det som er så gøy med vår hobby...... kjøpe kjøpe kjøpe sy sy sy. Men så er det den tiden da, døgnet er ikke langt nok. Kjenner meg godt igjen. Nå har jeg så smått begynt å ikke kjøpe med en gang, sier til meg selv at det kan du kjøpe neste gang. Hvis jeg husker det til neste gang jeg er i den butikken og de har det ennå er det ikke bestandig det er like fint. Eller så greier en ikke å glemme det, da er det noe en MÅ ha. Var slik med ett teppe jeg så på nett, det kunne jeg ikke glemme, men hvilken blogg var det jeg ahdde sett det mon tro. Etter mye leting rundt i svenske sy blogger fant jeg det til slutt på bloggen til Maja. Nå er det sydd på min måte, har faktisk lyst til å sy det en gang til med andre stoff enn de jeg brukte. Får se om tiden strekker til ..........Ha en trivelig helg.

  SvaraRadera